Start trainingscyclus voorjaar 2019

In het voorjaar van 2019 zal Voetbalacademie Noord starten met een “nieuwe” trainingscyclus bestaande uit 8 reguliere trainingen  van 75-90 minuten.

Met deze trainingscyclus willen we de ontwikkeling van de spelers, speelsters en keepers stimuleren. De trainingen fungeren als aanvulling op de reguliere trainingen van de voetbalvereniging.

Voetbalacademie Noord is clubonafhankelijk. De trainingen van Voetbalacademie Noord zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en worden vanuit Voetbalacademie Noord verzorgd door ervaren en gemotiveerde trainers in het jeugdvoetbal.

Iedere deelnemer moet zich op zijn/haar eigen niveau kunnen ontwikkelen. Hierbij richtten we ons op de volgende kenmerken: plezier, individu staat centraal, veel beweging, trainen op eigen niveau, uitdaging, veel actie en er moet een leereffect bewerkstelligt worden. Om verbetering bij de deelnemers te garanderen wordt er in de trainingsgroepen (op basis van leeftijden) op verschillende niveaus getraind. Dus in de praktijk kunnen er in een leeftijdscategorie verschillende eisen aan de deelnemers worden gesteld tijdens een oefening!

Nieuw / anders?

Er is bewust voor gekozen om wat later in het voorjaar te starten met de trainingscyclus. Hierdoor blijven de kinderen actief in maanden waarin bijna geen clubtrainingen meer worden aangeboden op het veld.

Kennismaking?

Weet jij niet zeker of Voetbalacademie Noord je verder kan helpen je te ontwikkelen als speler, speelster of keeper kom dan op zondag 12 mei een keer vrijblijvend meetrainen op de locatie van Achilels 1894 (Assen) van 10.00 – 11.15 uur. Op deze ochtend kan er kennis worden gemaakt met onze werkwijze en kun jezelf ervaren wat het inhoud.

Het enige wat je moet doen is een mail sturen naar ons met daarin vermeld je naam, leeftijd en geef even aan of je een speler, speelster of keeper bent. Je ontvangt dan van ons een reactie met meer informatie.

Data en tijden:

Op zondag 12 mei 2019 start de eerste training van de voorjaarscyclus op de locatie van Achilles 1894 (Assen).

De training start om 10.00 uur (graag 5 minuten voor aanvang startklaar op het veld staan) en duurt tot 11.15 uur.

De overige trainingsdata zijn:
zondag 19-26 mei, 2-9-16-23-30 juni en 7 juli.

Kosten:

De kosten voor acht trainingen bedraagt €79,00 per deelnemer.
Er is geen verplichte aanschaf van het officiële tenue van Voetbalacademie Noord. Natuurlijk kunt u dit tenue wel bestellen.
Dit kan via het inschrijfformulier op onze site en de kosten hiervan zijn €27,50
voor een speler/speelster en €37,50 voor een keeper.

De deelnemers trainen in groepjes van maximaal 10 kinderen uit hun eigen leeftijdscategorie of samen met deelnemers van ongeveer hetzelfde niveau.

Je hoeft niet lid te zijn van een vereniging, iedereen kan zich opgeven!